Login  

Yoga and Mindfulness Summer Detox Week retreat in Turkey

The Yoga and Mindfulness wellness summer week retreat will be held near Dalyan, Sultaniye on the Köycegiz lake in Turkey. A wonderful week away from all the stress and activities of everyday life. The village of Sultaniye is situated on a volcanic lake and is located in the South of Turkey near the Mediterranean Sea. Near the village there are sulfur baths that help heal the body. In addition, there are also ancient ruins. In short; enough places to really connect with yourself. Furthermore, this retreat is an all inclusive retreat, meaning including flight tickets.

See here an impression of the same retreat in 2017;

" A wonderful mix of mindfulness, yoga and chi kong. Hans Kloosterman shares Buddhist knowledge and experience in different ways: making me aware, explaining the effects of the movements and the different meditations on body and mind . It is mainly because Hans does so wisely, respectfully and humorously, that it sticks and I can apply it myself. If everyone were to go follow this program, we would give ourselves, each other and nature the right attention. " - Kitty Bernardus 

Program
Where
Teachers
What do you get?
Costs
+ Program (Click to expand)

Yoga en Mindfulness Zomerretraite in TurkijeYoga en Mindfulness Zomerretraite in TurkijeYoga en Mindfulness Zomerretraite in TurkijeYoga en Mindfulness Zomerretraite in TurkijeYoga en Mindfulness Zomerretraite in TurkijeYoga en Mindfulness Zomerretraite in TurkijeYoga en Mindfulness Zomerretraite in TurkijeYoga en Mindfulness Zomerretraite in Turkije


De activiteiten zoals dorpswandelingen, boottochten, stilte wandelingen, bezoeken lokale markt, wandeling naar waterval, zwemmen in meer, bezoek aan Dalyan en hamam, en kneipse begietingen zijn inclusief in het programma. Je kunt zelf aan het begin van de week het pakket en programma uitbreiden met behandelingen ter ontspanning of om het ontgiftingsproces te ondersteunen.  

Optionele excursies extra te boeken ter plekke: bezoek aan Kaunos Dalyan (archeologische opgraving) of Marmaris (badplaats).

Behandelingen die mogelijk zijn (ter plekke te boeken en cash af te rekenen)

Lymfedrainage € 25,-
Cavitatie 30 minuten € 30,-
Cavitatie 60 minuten € 50,-
Colonhydrotherapie 60 minuten € 80,-
Massage 30 minuten € 25,-
Massage 55 minuten € 45,-
Voetreflex € 45,-
Reiki € 45,-
Pakking algen, cacao, honing € 35,-
Paraffine pakking handen en voeten 30 minuten € 20,-
Gezichtsbehandeling € 45,-
Meso roller € 65,- per stuk 


Yoga en Mindfulness Zomerretraite in TurkijeYoga en Mindfulness Zomerretraite in TurkijeYoga en Mindfulness Zomerretraite in TurkijeYoga en Mindfulness Zomerretraite in TurkijeYoga en Mindfulness Zomerretraite in TurkijeYoga en Mindfulness Zomerretraite in Turkije  

+ Where (Click to expand)

Sultaniye is een dorpje met 75 inwoners, die de gasten omarmen en waar je weg bent van alle verleidingen en drukte. Middenin een beschermd natuurgebied omringd door genezende bronnen.

Yoga en Mindfulness Zomerretraite in TurkijeYoga en Mindfulness Zomerretraite in TurkijeYoga en Mindfulness Zomerretraite in TurkijeYoga en Mindfulness Zomerretraite in TurkijeYoga en Mindfulness Zomerretraite in TurkijeYoga en Mindfulness Zomerretraite in TurkijeYoga en Mindfulness Zomerretraite in Turkije   

De modder- en zwavelbaden zijn 2 km van het hotel gelegen aan het Köycegiz meer. Dit vulkanische meer is op 10 minuten loopafstand, heerlijk om te zitten, zwemmen en genieten van het prachtige uitzicht. Het dichtstbijzijnde zandstrand is 13 km verderop gelegen aan de zee, waar je naar toe kunt varen over het meer, door de Dalyan rivier. Een unieke plek in een beschermd natuurgebied waar de zeeschildpadden hun eieren leggen op het Iztuzu beach, oftewel “Turtle Beach”. Dit gebied was het eerste beschermde natuurgebied van Turkije.

De omgeving is het hele jaar door groen en bomen staan continu in bloei met fruit, groente en olijven. Er kunnen fietstochten gemaakt worden, onder de waterval zwemmen, koningsgraven en Kaunos, een verloren stad uit de 10e eeuw voor Christus, bewonderen.

De reis is nu in september! In September is het nog lekker warm in Turkije. Met het programma wordt daar rekening mee gehouden, wat betekent vroeg uit de veren om in de ochtendstond al te gaan wandelen wat een heerlijk moment van de dag is. De kamers hebben airconditioning, de behandelbungalows eveneens. Bij het zwembad is het heerlijk vertoeven en er zijn tal van schaduwplekjes. Het staat het kuren in ieder geval niet in de weg, in tegendeel. Er wordt iedere dag aquarobic gegeven zodat je én verkoeling krijgt en meteen ook sport.

 

Yoga en Mindfulness Zomerretraite in TurkijeYoga en Mindfulness Zomerretraite in TurkijeYoga en Mindfulness Zomerretraite in TurkijeYoga en Mindfulness Zomerretraite in Turkije  

+ Teachers (Click to expand)

Hans Kloosterman is een Tibetaanse boeddhist en studeert aan het Tibetaanse Kagyu Vasjrayana instituut in het Belgische Huy, dat een kleine kloostergemeenschap heeft met enkele lama’s, monniken en nonnen. Hij heeft zes jaar geleefd als monnik in opleiding en bestudeert sinds 2005 het boeddhisme. Van 2000 tot 2005 heeft hij de 3 jarige hatha opleiding en 2 jarige meditatieopleiding gevolgd bij Osmose in Den Haag. Hij geeft klassiek les in hatha yoga, Chi Kong en verstillings, analystische en non duale meditatie, te weten shamatha, vipassana en samadhi.

In mindfulness trainingen leert hij mensen volledig in het moment aanwezig te zijn bij alles wat ze doen en zich bewust te worden op drie niveaus: fysiek, emotioneel en mentaal. De 8 weekse mindfulness training 1.0 voor beginners wordt gegevens volgens MBSR training van Jon Kabat Zinn. Hans heeft zelf een vervolg geschreven: Mindfulness 2.0, waarbij Vipassana meditatie en het ontwikkelen van de 10 deugden, waaronder compassie centraal staan.
Hij organiseert yoga & mindfulness workshops, trainingen en reizen in binnen en buitenland.

Hans is de auteur van het bestseller boek ‘Van snob tot monnik’. Zijn roeping is: “Discovering your True Self”. Zie ook op www.hanskloosterman.com.

+ What do you get? (Click to expand)
 • 7 nachten in een eigen kamer
 • 2 yoga & mindfulness lessen per dag
 • Mindfulness workshops over hoe je het bewustzijn en energie level kan vergroten
 • Kalmte (Shamatha) & Inzicht meditatie (Vipassana) & Non duale meditatie (Samadi)
 • Stilte perioden, bijvoorbeeld gedurende de wandelingen in de natuur, sommige lunches en meditaties
 • Intake- en outtake gesprek
 • De kuur van groente en fruitsappen
 • Iedere dag sporten onder begeleiding
 • Een dagelijkse leverkruik
 • 1 lymfedrainage
 • Voedingsadviezen en opbouwinformatie, persoonlijke begeleiding is ook altijd mogelijk
 • Bootexcursie naar het strand met een bezoek aan de Spa en een Hamam behandeling
 • Bezoek aan de modder- en zwavelbaden

Er zijn mountainbikes aanwezig om de omgeving te verkennen.

Let op: het is niet verplicht om de lessen en de excursies te volgen

Yoga en Mindfulness Zomerretraite in TurkijeYoga en Mindfulness Zomerretraite in TurkijeYoga en Mindfulness Zomerretraite in TurkijeYoga en Mindfulness Midweek Wellness Detox Zomer Retraite in TurkijeYoga en Mindfulness Zomer Retraite in TurkijeYoga en Mindfulness Midweek Wellness Detox Zomer Retraite in TurkijeYoga en Mindfulness Midweek Wellness Detox Zomer Retraite in TurkijeYoga en Mindfulness Midweek Wellness Detox Zomer Retraite in TurkijeYoga en Mindfulness Midweek Wellness Detox Zomer Retraite in TurkijeYoga en Mindfulness Midweek Wellness Detox Zomer Retraite in TurkijeYoga en Mindfulness Midweek Wellness Detox Zomer Retraite in Turkije

Alle kamers zijn voorzien van balkon en airconditioning. Er is wifi aanwezig, met de aantekening dat het Internet ontvangst in deze omgeving minder betrouwbaar is dan in Nederland. In de huiskamer kan je samen zijn, maar er zijn ook genoeg andere plekken om je terug te trekken. Om het hotel heen ligt een prachtige, grote natuurlijke tuin met een gigantische oude boom en een aantal hutten om lekker te ontspannen. Er is een groot zwembad, dakterras met fantastisch uitzicht over het meer en de bergen. Er is een jacuzzi, infra rood sauna en sfeervolle houten bungalows waar de diverse behandelingen worden gegeven. Op het dakterras staat fitness apparatuur voor de eigen training of onder persoonlijke begeleiding. Er zijn mountainbikes, Nordic walking sticks, trampoline en een boksbal om te kunnen sparren!

Het hotel heeft 15 kamers, de groepen zijn maximaal rond de 20 personen. Gasten die alleen boeken krijgen altijd een kamer voor zichzelf.

+ Costs (Click to expand)

De kosten voor deze all-inclusive week is € 1395, -- per persoon op basis van vol pension en een eigen kamer.

Deze prijs is inclusief: je vliegticket rechtstreeks naar Dalaman Turkije, transfer, sapkuur, 1 lymfedrainage behandeling, intake en outtake, programma en begeleiding Hans Kloosterman, sport- en kuurbegeleiding Zest for life, excursies en informatie gezonde voeding bij vertrek

De kuurreis is 7 nachten. Er wordt gevlogen vanaf Schiphol naar Dalaman. De vluchttijden zijn altijd onder voorbehoud van wijzigingen door de maatschappij. Op dit moment zijn de tijden;

De vluchttijden voor de vlucht met Corendon zoals deze er nu uitzien zijn, vertrek Amsterdam 9.00 uur aankomst Dalaman 14.00 uur.

Voor de terugreis is vertrektijd 14.40 uur met van Dalaman met aankomst 17.50 uur in Amsterdam. 

Tijden zijn onder voorbehoud van wijzigingen door de maatschappij.

Op het moment van boeken wordt factuur verstuurd. De factuur dient uiterlijk 6 weken voor vertrek te worden voldaan. Je kunt een reis en annuleringsverzekering afsluiten bij je verzekeringsagent.

De reis gaat altijd door


Signing up

You can sign up for the following dates

Tue 23-06-2020 - Tue 30-06-2020

Sign up

Way of payment
You can wiretransfer the amount to the bankaccount noted in your confirmation e-mail after you have signed up.

If you are in possession of a dutch Bank account, you can pay through iDeal. After you've signed up you will receive an automatic confirmation email in which the payment details and an iDeal payment link is included. If you can, please try to pay with iDeal as it diminishes the administration time. Using iDeal will automatically process your payment. If it's not possible you can wire transfer the amount. See the bank-details on the invoice or watch under my website/contactdetails. Many thanks.

Click on the Sign up button to proceed to the sign up form.

Aanstaande Retraites

Ayurvedic weekend with Yoga & Meditation and Mindfulness on the Hoorneboeg country estate 'Stillness and Balance'

19-06-2020 - 21-06-2020 in Hilversum

Bring your body and mind back into balance with an Ayurvedic weekend through Yoga, meditation, mindfulness, walking in nature, ayurvedic food and ayurvedic massages. We restore the connection between your body and mind and restore the balance with the elements ether, air, fire, water and earth. In addition to tips and advice, we also sell Ayurvedic oils that fit your constitution.

€ 499.00

Yoga and Mindfulness Detox (Summer) Week Retreat 'Purification of Body and Mind'

23-06-2020 - 30-06-2020 in Turkije

Lekker detoxen, wellness, yoga en mindfulness in Dalyan, Sultaniye aan het Köycegiz meer in Turkije. Een heerlijke week weg van alle stress en bezigheden van alle dag. Deze week retraite is all-inclusive, dus inclusief de vliegreis en gaat altijd door!

€ 1,395.00

Yoga & Mindfulness 5-day Summer Retreat 'Living from the Heart'

27-07-2020 - 31-07-2020 in Huy, Belgium

We will focus on the heart this midweek. The heart is central. We are in the head too much and live less and less from the heart. We are going to open the heart and remove blockages on the heart chakra. In this way you can fully love yourself and make the optimum connection with the other person with free will and love it just as much. Then there is no duality but wholeness and then you live from the heart in unity, love, light, freedom and joy.

€ 695.00

Download het Burned-out E-book

Vol met Tips om burn-outs te voorkomen en te genezen!


We use Mailchimp. By clicking Download, you agree that your data is sent to Mailchimp for processing. Read more about the Privacy Statement.

Nieuw: Online Mindfulness Training | Voorkom of genees van een burnout. [Sluiten]