Kies je taal / Choose your language  

Ervaringen van de Mindfulness Trainingen/Retraites

Lees hier de ervaringen van onze deelnemers. Of plaats er zelf een op Yelp


Yoga en Mindfulness Weekend op de Veluwe Juni 2018

Een ideale programma omdat het zeer gevarieerd was en genoeg vrijetijd om het te laten bezinken. Sowieso de vrijheid die je hebt is fijn. Niks moet! De manier zoals Hans en zijn begeleidingsteam het doen is zo bijzonder en goed en vergeet vooral niet Hans zijn humor. 

De openheid binnen de groep die bij mij is ontstaan, is een grote overwinning op mezelf. Dank hiervoor 

Corina 


Geplaatst op: 05-07-2018

Mindfulness 'Burn-out' Retraite in Juni 2018

Bij het lezen van het programma ontstond zoveel weerstand, dat ik de retraite wel moest boeken. Hier viel iets te leren. Ondanks dat ik op de eerste dag mijn voet beschadigd heb, kon ik redelijk mee en voelde ik wel dat het tempo werd aangepast, zodat iedereen aan kon sluiten. De manier van begeleiding van Hans en zijn unieke manier voor het creeren van een veilige omgeving hebben mij positief verrast.

De informatie die werd gedeeld op zowel wetenschappelijk, fysiek als mentaal gebied en hoe deze toe te passen in je dagelijkse routine, om deze te kunnen doorbreken, zijn in mijn beleving voldoende afwisselend geweest en ik ben ervan overtuigd dat er voor elk wat wils bij zit. Tussen de workshops door, was er voldoende ruimte, om al de nieuwe ervaringen te kunnen laten bezinken. Zeker de ingelaste meeting met Lama Zeupa was als een kers op de taart.

Als laatste de locatie, wat een sereniteit ademd deze fijne plek uit. De energie was duidelijk voelbaar, waar je ook ging. Het gevoel om stil te staan krijgt hier een andere dementie.

Het was een zeer prettige beleving die ik in mijn hart zal blijven dragen.

- Marc van der Staak


Geplaatst op: 19-06-2018

Yoga en Mindfulness Weekend op de Veluwe Maart 2018

Het mindfulness weekend heb ik als leerzaam en ontspannen ervaren. Ik heb veel nieuwe inzichten gekregen m.b.t. de werking van mijn lichaam en de zintuigen. Hoe ik me beter kan concentreren en meer grip op mijn ‘’denken’’ kan krijgen. Ik heb veel handvaten zoals Yoga, Meditatie, uitleg over denkpatronen etc. gekregen om toe te passen in het dagelijks leven om bepaalde doelen te realiseren. Daarnaast was het een unieke ervaring die ik niet had willen missen. Nogmaals dank voor het bijzondere en leerzame weekend en de begeleiding. Tot een volgende keer!

- Yde Miedema


Geplaatst op: 17-04-2018

Yoga en Mindfulness Weekend op de Veluwe Maart 2018

Ja zeker, mijn doel was rust. Ik vond het programma hier helemaal op aansluiten. Ik ben nog bezig met hoe ik dit kan toepassen en vertalen naar mijn dagelijks leven en in mijn praktijk. Dit vind ik moeilijk. Ik ben zorgverlener en dit vraagt toch het doorbreken van patronen. Ik heb jaren mijn grenzen geforceerd en te veel energie weggegeven zowel in mijn praktijk, in de zorg van mijn patiënten, maar ook thuis en in mijn sociale contacten. Ik wil hier meer balans in gaan brengen want anders ben ik bang dat ik zowel in mijn privé als werk vast ga lopen. Thuis krijg ik alle steun en ruimte. Dit is heel erg fijn.

Ik zou graag een afspraak met Hans maken en kijken of hij me nog verder kan helpen.

- Ilse


Geplaatst op: 17-04-2018

Yoga en Mindfulness Weekend op de Veluwe Maart 2018

Het was een heerlijk weekend met mooie, maar ook intense ervaringen. Heel veel wijsheden om mee te nemen op mijn verdere pad naar een lichter leven. Ik heb een stukje inzicht gekregen in mezelf, veel wijsheden aangereikt gekregen en ik ben heel veel meer gaan voelen. Dit allemaal dankzij de begeleiding van Hans. Continue haalt hij je terug naar het nu en laat je beseffen wat je in het nu aan het doen bent. Adem halen, uit het hoofd en in het lichaam….

Het is bijzonder om op te merken dat een weekend zoveel verschil kan maken in hoe ik op de wereld en op de mensen om mij heen reageer. Dus een groot verschil in hoe ik me van binnen voel. Er is nu zoveel meer rust in mij en ik heb nu zoveel meer respect en liefde voor iedereen. Echt heerlijk om daar nu zo bewust van te kunnen zijn, om dat te kunnen voelen. Gewoon gelukkig. Het weekend is echt een weg naar geluk met een grote strik.

- Nicky, omgeving Rotterdam


Geplaatst op: 10-04-2018

Yoga en Mindfulness Weekend in Tibetaans Klooster Huy - Maart 2018

Ik heb de retraite als enorm nuttig, open en vrij ervaren. Ik ben volledig uitgedaagd om mijn eigen proces te volgen. De stilte was erg prettig, hierdoor kom je echt tot jezelf. Het was echt een cadeautje aan mijzelf. 😊 Ik kan het iedereen die rust en inspiratie nodig heeft aanraden. Mooie verstillende omgeving. Prettige energie, fijne en energieke trainers, die een heldere uitleg gaven bij alles en hier en daar ook een vleugje humor om het allemaal iets luchtiger te houden zonder afbreuk te doen aan het serieuze werk dat verricht werd.

- Carola Boon


Geplaatst op: 10-04-2018

Yoga en Mindfulness Weekend in Tibetaans Klooster Huy - Maart 2018

Ik ben er achter gekomen dat mijn lichaam en geest Chi Kong erg waarderen. Deze oefenening doe ik nu ook thuis met behulp van de videos op de website van Hans.

Het programma heeft mij inzichten gegeven, dingen waar ik energie van krijg en dat wil ik meer toepassen in mijn leven. Door de stilte tijdens dit programma, realiseer ik me dat ik dat erg prettig vind. Ik pas stilte nu meer toe in mijn dagelijks leven.

-  Manon Hoogendijk


Geplaatst op: 10-04-2018

Yoga & Mindfulness weekend in Huy (Belgie) November 2017

Hans geeft veiligheid en vertrouwen. Hij verbindt de boeddhistische waarden met het leven waar de meesten van ons dagelijks mee te maken hebben: een leven vol drukte, files en gedoetjes. En juist dat maakt zijn retreat bijzonder waardevol. Hij is nuchter en wat hij zegt is doorleefd. Ik wil graag later nog eens bij Hans terugkomen op retreat.


Geplaatst op: 16-11-2017

Yoga & Mindfulness Weekend op de Veluwe September 2017

Het inzicht dat ik mijn gevoeligheid als Kreeft kan inzetten voor ’t grotere geheel. Op alle fronten van mijn leven. Bevrijdend.

Hilde Beckers


Geplaatst op: 04-10-2017

Yoga & Mindfulness Detox Wellness Zomer Week Retraite September 2017

Wat een ontzettend gave intensieve mooie ervaring heb ik gehad deze week. Een aanrader voor iedereen. Mijn lijf weer helemaal schoon van binnen en van buiten door de geweldige lekkere pakkingen, gezichtsbehandeling en sapjes, die goed te doen waren. En mijn geest gevuld met nieuwe inspiratie en ideeën voor de toekomst maar vooral toepasbaar in het HIER EN NU! 
- Carmen


Geplaatst op: 25-09-2017

Yoga en Mindfulness Zomer Week Retraite in het Willibord Klooster Augustus 2018

Het is een mooi 'cadeau' aan jezelf. Niet alleen voor nu, maar ook voor je verdere leven. Je kunt gelukkiger zijn, puur door anders te denken!


Geplaatst op: 29-08-2017

Yoga en Mindfulness Weekend in de Veluwe Mei 2017

Dit programma is zeker een aanrader voor eenieder die zich wil verdiepen in zichzelf. Het is vanuit een Boeddhistische insteek dat er wordt gewerkt maar het voelt op geen enkel moment te ‘zweverig’ aan dankzij de humor van de begeleider. Ontdek en breek uit jezelf!

Maarten van Linden - Payroll & HR Analytics Officer


Geplaatst op: 11-05-2017

Yoga en Mindfulness Winter Retraite in Heerde 2017

Wat was het een prachtige, zeer intense en vooral helende week. Met jou Hans als zeer gedegen leraar en coach, bracht de week mij weer zeer dicht bij mezelf. Veel dank voor de goed toepasbare praktijkoefeningen, het afwisselende programma en je liefdevolle training om tot meer inzicht in onszelf te komen. Ook veel dank voor je persoonlijke aandacht en adviezen. Het heeft mijn besluit versterkt dat ik meer mijn weg moet gaan, waar ik gelukkig van wordt. Een heel geslaagde week die mij inzicht heeft gegeven en mij verder inspireert op mijn spirituele pad.

- Els, Yoga Docent


Geplaatst op: 31-01-2017

Yoga en Mindfulness Retraite in Huy November 2016

Ieder handvat wat je toegereikt wordt tijdens een weekend in het Tibetaans klooster is een kans op verbeterd inzicht in jezelf je naaste en de wereld. Het is aan jou of je die handvaten wilt gebruiken. Het leven bestaat uit heel veel kruispunten, en steeds word je weer gedwongen keuze te maken, Ga je linksaf, rechtsaf of rechtdoor. Terug kan niet. Ga achter je keuze staan en maak er wat van.

- Lizeth


Geplaatst op: 15-11-2016

Yoga en Mindfulness Retraite in het Willibrord Klooster Augustus 2016

Het programma brengt in een ongedwongen sfeer het besef dat je zelf verantwoordelijk bent voor je eigen gedachten en behoeften. Door de mindfulness oefeningen leer je ook emoties en pijntjes aan elkaar te koppelen en hoe je daar anders naar kan gaan kijken en aan een oplossing kan werken.

- Sophia Manté-Essen


Geplaatst op: 01-09-2016

Yoga en Mindfulness Retraite in het Willibrord Klooster Augustus 2016

De stilte en naar binnen keren tijdens die dagen doen wonderen voor je dagelijks leven.

- Sylvia Maas


Geplaatst op: 29-08-2016

Yoga en Mindfulness Retraite in het Willibrord Klooster Augustus 2016

Na een beroerde periode moest ik er weer bovenop zien te komen. Ik heb eerst Zen meditatie gedaan, dat heeft mij goed op weg geholpen, maar net te kort om zowel geestelijk als lichamelijk in balans te komen. Deze retraite in Doetinchem, overigens prachtige locatie, heeft me het extra duwtje gegeven. Mindfulness was een eye opener. Het vraagt wel enige discipline en onderhoud, maar het besef dat je jezelf kan healen is gewoon een prachtig cadeau aan jezelf.

- Eva Latumahina


Geplaatst op: 22-08-2016

2-daagse Retraite in Wassenaar

De 2-daagse retraite vond plaats in een mooie omgeving midden in de natuur. Het strand en de duinen zorgen voor een serene sfeer, waardoor het mogelijk is om je een met de natuur te voelen. De omgeving maakt dat je echt uit de dagelijkse hectiek van een stad of dorp kunt stappen. Het programma is gevarieerd en er is veel mogelijkheid tot verdieping. Hans begeleidt de lessen met veel compassie en heeft veel kennis over het boeddhisme en hindoeïsme. Wanneer je ervoor kiest om je helemaal over te geven aan de sereniteit en de verstilling, is het mogelijk om weer te 'voelen' en uit het dagelijkse denken te stappen. De retraite heeft mij inzichten, ontspanning en innerlijke rust opgeleverd. Ik heb praktische handvatten gekregen om deze heerlijke innerlijke rust voort te kunnen zetten, en daar ben ik enorm dankbaar voor.


- Kim


Geplaatst op: 22-05-2016

Sapvast en Mindfulness Weekend April 2016

"Voor het vasten wordt doorbroken en het weekend wordt  afgesloten krijgen we eerst nog een presentatie over voeding. Het belang van gezond eten, het liefst biologisch. We krijgen te horen dat het eten van vlees ook betekent dat je het verdriet, de pijn en angsten die een dier eventueel heeft moeten doorstaan spiritueel meekrijgt. Zo heb ik er nooit eerder naar gekeken. Het vasten wordt doorbroken met een klein bakje vers fruit. Nooit smaakte fruit zo zoet en zo puur. Tijdens de gezamenlijke afsluiting krijgen we de mooie spirituele vraag mee ‘ Als je dit weekend niet gevuld bent geraakt door eten, wat vulde jou dan wel?’

Ik weet inmiddels mijn antwoord en de route ernaartoe was prachtig."

- Chantelle Rodgers


Geplaatst op: 15-05-2016

Mindfulness Training, 2014

Eveline van Lent“Een intensieve cursus met dagelijkse oefeningen, maar absoluut een cadeautje voor jezelf. De cursus heeft mij beter inzicht gegeven in mijn onzekerheden, waardoor ik deze heb kunnen verminderen met Mindfulness oefeningen. Daarnaast heb ik ook aandacht kunnen geven aan mijn sterke kanten, dingen waar ik energie van krijg en waar ik gelukkig van wordt. Resultaat: meer zelfvertrouwen, bewuster van emoties en gedachten, sta steviger in mijn schoenen. Geleerd: ‘onderzoek & ervaar’, ‘sta open voor de toekomst’.”


Geplaatst op: 30-04-2016

Mindfulness Retraite, Huy 2016

Sylvia PardonTijdens de retraite werd je uitgenodigd om vanuit non-dualistisch perspectief je ego-geest te ontrafelen en bewust te worden van je innerlijke conditioneringen.  Het werd een boeiende ontdekkingsreis met diepe, vloeiende ervaringen. Waarbij je verstilling en inzicht ontwikkelt vanuit meerdere disciplines.  De intensieve reflectie naar binnen toe, zonder verstoringen werd waar gemaakt door diep menselijke en deskundige begeleiding, overgoten door een vleugje humor.  En dit alles in een sereen kader.  Top!

Sylvia Pardon, Directeur Preventie en Welzijn – De VoorZorg provincie Antwerpen


Geplaatst op: 30-03-2016

Mindfulness Retraite, Huy 2016

Saskia Cox was bij de Mindfulness Retraite in Huy met Hans KloostermanLieve Hans,

Dank voor de prachtige retraite in Huy. De plek is een inspiratie. Hoe bijzonder is het om een uurtje van Nederland Tibetaanse rites mee te maken? De atmosfeer in het klooster in de tempels dringt door tot in iedere vezel. Zelfs in mijn slaapkamer (een hele fijne 1 persoons studio met badkamer) was de sfeer sereen. Je weekend heeft bij mij gewerkt alsof er op reset is gedrukt. De meest ideale instellingen zijn weer terug. Ik mag weer met een schone geest en lichaam opnieuw beginnen. Een kleine wedergeboorte. En de handvaten die je ons leerde en meegaf helpen mij om vast te houden wat ik kreeg. Dank en liefs vanuit het Limburgs heuvelland. Ik wens je alle goeds, Saskia Cox-Steenbergh


Geplaatst op: 23-03-2016

Yoga & Mindfulness Retraite in Heerde 2016

“Ik heb de Mindfullness retraite als positief verrassend ervaren. Op een hele onspannen en gemoedelijke manier wordt je meegenomen in de theorie en de praktijk van mindfullness” 

- Ruud Verhagen


Geplaatst op: 14-02-2016

Yoga en Mindfulness Retraite in Heerde Januari 2016

Wat een geweldig week! De verschillende yoga lessen zijn met zorg op elkaar afgestemd en goed te volgen. Mindulness wordt de gehele week toegepast, zowel in de les als tijdens het eten of een wandeling. De theorie wordt regelmatig opnieuw uitgelegd waardoor de informatie ook echt kan landen. De (geleide) meditatie helpt om inzicht te krijgen. Het is een uitnodiging om weer terug te gaan naar rust, stilte en jezelf. Een top week waarin aandacht, ontwikkeling en humor voorop stonden. Super!

- Irma


Geplaatst op: 06-02-2016

Yoga & Mindfulness weekend in Heerde Oktober 2015

Het Yoga en Mindfulness weekend met Hans was voor mij een inspirerende ervaring. Hans weet zijn kennis over en ervaringen met (o.a.) het boeddhisme middels humor en een open uitstraling te delen en over te brengen aan de groep. Hij weet een prettige en veilige sfeer te creëren waarin voor ieder ruimte is om vragen te stellen of eigen kennis of ervaringen te delen. De oefeningen waren heerlijk om te doen en de effecten ervan nog beter. Hans heeft mij tijdens het weekend door zijn manier van doen herinnerd aan wat ik eigenlijk al wist : Dat het OK is om mezelf te zijn!

-  Leon Hoogeveen


Geplaatst op: 23-10-2015

Yoga & Mindfulness weekend in Heerde Oktober 2015

Ik heb het ervaren als een zeer verrijkend en bijzonder weekend op een leuke locatie, met een hele leuk groep mensen en heerlijk (vegetarisch) eten. De diversiteit aan yoga- en mindfullnessoefeningen bieden een goede basis om in het dagelijkse leven mee aan de slag te gaan. Hans heeft heel veel kennis die hij aan de groep overbrengt, de relaxte manier waarop hij dit doet spreekt mij zeer aan. Hans is er zeker in geslaagd zijn missie “Creating awareness” op mij over te brengen. Mijn eerste stap naar het bereiken van mijn doelen is dit weekend gezet.

- Corine Pronk


Geplaatst op: 17-10-2015

Yoga & Mindfulness weekend in Heerde Oktober 2015

In het weekend kreeg ik veel handsvaten aangereikt waar ik werkelijk mee aan de slag kon gaan. De sfeer in de groep was ook heel vertrouwd en verbonden.

-  Annelies Nijenhuis


Geplaatst op: 13-10-2015

Yoga en Mindfulness Zomer Retraite Huy 2015

De midweek in Huy heb ik als zeer enerverend ervaren, ik ging er heen zo van ik zie wel , ik laat het over me heen komen.

Ik kan alleen maar zeggen dat deze midweek mij op vele vlakken positieve inzicht heeft gegeven in wie ik ben en wat ik moet doen op positief in het leven te staan.

De omgeving, het klooster de tempels alles straalde een serene rust uit.

Alle lof over de leermeester Hans Kloosterman die mij mee nam in mijn verleden met verdriet en weinig zelfrespect en vervolgens de reis met mij maakte naar het nu, en dat is inzicht geven in jezelf in wie je bent en dat ik verantwoordelijk ben om daar verandering in te brengen, voldoende handvatten gekregen om hiermee aan de slag te gaan en vast te houden die regie ligt nu bij mij.

Ook de spieren voelen een stuk soepeler  na deze midweek, poep oe hoe stijf maandag 31 augustus, en dan naar het einde van de midweek, wat een heerlijk gevoel, het gevoel dat ik aan mezelf heb gewerkt zowel lichamelijk als op geestelijk vlak.

Voor de inwendige mens was er een goede verzorging, ik heb het eten als positief lekker ervaren, geen weldaad, maar ook nu blijkt dat ik dit niet nodig heb.

Het vegetarische heb ik als heerlijk ervaren.

 

Ik kan vele een midweek zoals dit aanbevelen, een worden met jezelf, de eenvoud, de rust, de natuur, de mensen.

- Jolanda Hooijmans


Geplaatst op: 09-09-2015

Yoga & Mindfulness Retraite in Sintra Portugal 2015

Ik wilde graag mijn accu opladen en rust vinden. De combinatie yoga/mindfullness en 1 stilte dag sprak mij erg aan. Het werd een mooiere reis dan ik had gedacht. Hans neemt je mee op reis naar je bewustwording, naar je gevoel, naar je intuitie maar ook naar bewustwording van je lichaam. Het Boeddisme en omgeving voelde voor mij als een warm bad. Ik hoorde en vond dingen die mij raakten en die ik niet meer kwijt wil raken.

- Annelies Osinga


Geplaatst op: 08-09-2015

Yoga & Mindfulness Zomer Retraite in Huy (Belgie) Augustus 2015

Ik vond het zeer verrijkend. Voor mij niet te vol, de stiltedag was fijn en bij het vuur heb ik echt iets achtergelaten. Zozeer dat ik lang daarna nog steeds het gevoel had dat ik iets was vergeten ofzo. Van de yogalessen vond ik de chi gong en de Yin yoga het fijnste.Ik vond de lessen van Hans fijn. Heel open, professioneel, relaxed, relativerend en tegelijkertijd heel kundig. Ik vind Hans een top teacher.

Lia Hartman, Bedrijfsleider Centrum Djoj


Geplaatst op: 05-09-2015

Yoga & Mindfulness Retraite in Sintra Portugal

Een prachtige mix van mindfulness, yoga en chi kong. Waarbij Hans Kloosterman zijn Boedhistische kennis en ervaring op verschillende manieren deelt: waardoor ik me bewusthij legt uit wat het effect is van de bewegingen en de verschillende meditaties, op lichaam en geest. Het is vooral door de wijze waarop Hans dat doet, wijs, respectvol en humoristisch, waardoor het binnen komt en ik het zelf kan toepassen. Als iedereen dit programma zou doorlopen, zouden we onszelf,  elkaar en de natuur de juiste aandacht geven.


Geplaatst op: 22-07-2015

Yoga & Mindfulness Stilte Dag in centrum Samaya

De Yoga & Mindfulness Stiltedag van Hans Kloosterman en Erna Vonck is voor een ieder aan te raden. Even een dag uit het gehaaste leven, uit het gevoel van “MOETEN” en heerlijk een dag voor jezelf en naar jezelf. Een Stiltedag vol Yoga- en meditatieoefeningen die je doen beseffen dat “JIJ” belangrijk bent. Niets moet, alles mag!

- Gerrit de Haan


Geplaatst op: 14-05-2015

Stilte Dag in Centrum Samaya 9 Mei 2015

De stiltedag gaf mij totale ontspanning en de realisatie dat ik dagelijks stil moet staan bij mijzelf om in balans te komen en te blijven. Het leven gaat voor mij soms te snel: Deze dag dwong mij om eens echt te ontspannen. De stilte, het niet-praten de hele dag is een verademing. Het bracht mij tot inzichten.

- Iris Oostlander


Geplaatst op: 11-05-2015

Workshop Mindfulness & HERKENNING 8 Februari

Graag wil ik nog even reageren op de workshop van 8 feb. die Jamie en ik hebben bijgewoond.

Wij waren afgelopen zondag erg enthousiast en zijn dat nu nog. Wij willen dan ook zeker de volgende workshop over acceptatie weer bijwonen. (Je mag ons zeker weer op de lijst zetten, 2 plekjes alvast voor ons J)

Jouw workshop heeft wel een en ander bij mij teweeg gebracht en deze sluit mooi aan bij een cursus die ik een aantal maanden geleden heb gevolgd voor mijn werk. Ik leer steeds weer een stukje over mijzelf en merk dat ik enorm open sta voor leren daarin.

Ik roep zelf altijd……liefde is de sterkste kracht en zal alles overwinnen.

Bijdragen aan het geluk van anderen vind ik iets heel moois.
Ik speel al langer met de gedachte om iets te willen bijdragen aan de maatschappij.

Ik ben mezelf nog aan het onderzoeken en hoop steeds dichter bij mezelf te komen en daarmee mijn talenten te leren kennen en wie weet mag en kan ik anderen weer verder helpen. Ik deel graag met anderen hetgeen wat ik zelf heb geleerd.

Waarom schrijf ik jou dit alles, omdat jij mij hebt geïnspireerd om hiermee door te gaan.

Verder ben ik met veel enthousiasme jouw boek gaan lezen. Een bijzonder mooi boek, vooral zo geschreven dat het voor iedereen toegankelijk is. Jouw levensverhaal vond ik boeiend en ik ben nu het laatste stuk aan het lezen over mediteren (hoofdstuk 14).

Het is een boek waar ik energie van krijg en dat gebeurt zelden. Meestal kost het lezen van boeken mij energie doordat ik heel goed mijn concentratie erbij moet houden. Ik heb zelf wat last van leesblindheid en daardoor duurt het lezen bij mij wat langer.

Een chapeau voor jouw boek “van snop tot monnik”. Jij bent ongetwijfeld een inspiratie voor velen en ik wilde graag even met je delen hoe ik het ervaar. Dank voor jouw inspriratie!


Geplaatst op: 15-02-2015

Yoga & Mindfulness midweek Heerde - Jan. 2015

Ik vond het een mooie ervaring. Even stilstaan en tijd voor mezelf. Het was een inspirerende en ontspannende week met een leuke groep mensen en een fijne sfeer.

Dankzij het programma van Hans, zijn begeleiding en kennis heb ik inzichten in mezelf gekregen en methodieken die ik kan toepassen in mijn dagelijkse leven. Dank hiervoor!

Kortom: een kado voor mezelf! - Marielle


Geplaatst op: 14-02-2015

Yoga & Mindfulness midweek Heerde - Jan. 2015

Hans, ik ben je dankbaar voor het inzicht die je mij hebt gegeven met je kennis. Het lachen om je humor was een ontlading voor me. Je bent een kundige leraar, die zijn autentiekheid heeft behouden, wat je een prettig mens maakt. De groep voelde als familie. het programma was goed afwisselend. Groet manon


Geplaatst op: 31-01-2015

Feedback op de Yoga & Mindfulness weekend in het Tibetaans Klooster in Huy Belgie

"Wat overweldigend en indrukwekkend om dit te mogen meemaken".

Hans Kloosterman zelf, Corinne en de locatie zijn inspirerende bronnen. Door dit weekend op te roepen, komt alles terug op het netvlies. Intense veelzijdige oefeningen waar bij je heerlijk in jezelf kwam. Mooie voordrachten, onder andere van Lama Zeupa, en muziek.

Maar laat ik als laatste danken de mede cursisten voor de mooie open gesprekken.
Luisteren en delen door vreemden voor elkaar, die toch in twee dagen naar elkaar komen.
Hans en Corinne weten dit toch maar los te maken.
Oefeningen zo mooi toepasbaar. Het leert je nog meer bij jezelf te blijven en zaken eerst bij jezelf te zoeken. Niet oordelen en laat mensen in hun waarde. Arnold Meij.


Geplaatst op: 24-10-2014

Feedback op yoga & mindfulness weekend in september in Tibetaans Klooster in Huy Belgie

Het was een heerlijk ontspannen inspirerend weekend. Een bijzondere plek om te zijn, om te ervaren. Dank je wel Hans, Corine en Lama Zeupa voor het delen van jullie ervaringen. Voor jullie wijsheid, liefde en compassie. Voor de ontmoeting met jullie. De warmte en compassie was meteen voelbaar bij binnenkomst. Voor alles en iedereen voelde ik respect en bewondering. Heel bijzonder, een fijne plek om te zijn. Een weekend wat balans heeft gebracht, inzicht en ruimte. Nogmaals dank hiervoor.

Met warme zonnegroeten,

Myrian Franken


Geplaatst op: 24-10-2014

Yoga & Mindfulness weekend september 2014 in Huy- Belgie

Het was een erg inspirerend weekend. Zodra je het terrein op komt valt de rust over je heen. Er wordt een veilige groepssfeer gecreëerd waarin je jezelf kan zijn. Er is voldoende ruimte voor je eigen persoonlijke ontwikkeling, beleving en ervaring. Je krijgt concrete handvatten mee die je in je dagelijks leven kunt brengen. Het heeft mij geholpen om weer bij mezelf te komen.
Marion


Geplaatst op: 24-10-2014

8 weekse mindfulness training

Over Hans Kloosterman: Wat ik goed vind gaan in de training is dat je tijdens de lesdagen afstemt op wat de groep nodig heeft. Je bent flexibel in wat je aanbiedt.
Ik vind de afwisseling theorie, beweging, oefeningen erg prettig.
De huiswerkopdrachten vind ik prettig; zo blijf ik gemotiveerd constant met de training bezig te zijn.
De meditatieoefeningen zelf vind ik ook heel fijn.

Ik heb eigenlijk geen verbeter punten. Ik ben meer dan tevreden.
Nicole de Hoon


Geplaatst op: 24-10-2014

Yoga & Mindfulness Weekend mei 2014

Voor de allereerste keer een Yoga en  Mindfulness weekend gedaan. Het was een geweldige en indrukwekkende ervaring. Een uitgebreid programma waar niets moet alles mag.Mooie accommodatie, schitterende omgeving, goede verzorging, uitstekende begeleiding, hele leuke groep. Kortom voor herhaling vatbaar. Jacqueline stoutjesdijk.


Geplaatst op: 24-10-2014

Reactie op de 8 weekse mindfulness training gestart in februari 2014

Door het programma heb ik meer rust in mijn lijf en kan ik beter voelen wat ik voel. Een kopje koffie drinken kan hierdoor een ultiem geluksmoment zijn en dat is heel bijzonder. Bovendien kom je door het programma met andere mensen in aanraking waarvan je veel kunt leren en die allemaal een eigen verhaal hebben. Dit verrijkt mij al mens en daar ben ik blij mee.
Annieck Verkerk


Geplaatst op: 24-10-2014

Yoga & Mindfullness weekend Huy november 2013

RS Yoga met Hans Kloosterman in een bijzondere omgeving in België is een mooie manier om naar jezelf te kijken. Naast ademhaling en beweging een goede spiegel en levert meerdere persoonlijke leerpunten op. Een aanrader!
Hans Topee van New Directions


Geplaatst op: 24-10-2014

Yoga & Mindfulnessweekend Huy november 2013

Het was een heel fijn weekend, waarin ik veel heb geleerd en bewust ben geworden over de werking van lichaam en geest. Docent Hans heeft veel kennis en ervaring van de verschillende onderwerpen die behandeld zijn. De sfeer was ook door zijn humor niet ongemakkelijk en saai, maar uitdagend en fris. Locatie en verzorging waren verder top en maken het gehele weekend tot een mooie ervaring! Jaap Bregman van New Directions


Geplaatst op: 24-10-2014

Yoga & Mindfulnessweekend september 2013

Ik ben weer bewust gemaakt van mijn doelen. Het was een inspirerend weekend. Wanda Snoukaert


Geplaatst op: 24-10-2014

Yoga & Mindfulnessweekend september 2013

Ik kijk terug op een leerzaam en ook gezellig weekend in een prachtige omgeving. Hans Kloosterman en Wietske Schoonhoven waren leuke en inspirerende docenten.
Groet, Mariska


Geplaatst op: 24-10-2014

Yoga & Mindfulness weekend Huy mei 2013

. Een weekend in een inspirerende en mooie omgeving met een programma waar iedereen iets van meeneemt naar huis.

Liza van Dorp


Geplaatst op: 24-10-2014

Dank!

Heel hartelijk dank, Hans!

Ik denk vaak aan jou en de oefening die je mij hebt geschonken. Ik was afgelopen week hard op zoek naar een bepaald inzicht en voelde veel verdriet. Ik heb toen de ademoefening gedaan en liet het verdriet stromen en toen kwam de verlichting en realiseerde ik mij wat er gebeurd was. Het was alsof een wolk voorbij de zon schoof. Ik kon weer verder.
Je hebt een onuitwisbare indruk op me gemaakt, dank!

Groet,

Ivonne


Geplaatst op: 24-10-2014

Yoga & Mindfulness weekend Huy mei 2013

“Huy was prachtig, sfeervol en rustgevend. De docenten Hans en Wietske vormden een heerlijk humoristisch en ontspannen koppel. Naar ons en naar elkaar straalden ze vrijheid, flexibiliteit, professionaliteit en respect uit”.

Liesbeth Bergman


Geplaatst op: 24-10-2014

Yoga & Mindfulness weekend Huy mei 2013

Het RS Yoga weekend heb ik als zeer verrassend ervaren. Naast verschillende yogatechnieken en meditatievormen, heb ik nieuwe op boeddhisme geïnspireerde inzichten verkregen. De mooie omgeving in Huy straalt een bepaalde sereniteit uit. Onze groep was divers, maar door dit weekend was snel sprake van verbinding. De trainers Hans en Wietske hebben deze dagen uitstekend begeleid en vullen elkaar goed aan. Kortom deze dagen waren voor mij inspirerend, gezellig en dus geslaagd. Hartelijk dank hiervoor en hopelijk weer tot snel.
Robert van Haastert


Geplaatst op: 24-10-2014

Linkedin Recommendation

Hans is een van de meest bevlogen, gepassioneerde mensen die ik ken. We delen een enorme passie voor retail, de dynamiek, maar ook (en misschien wel vooral!) voor de mensen! Zowel voor de medewerkers als voor de klanten. En winkels en winkelen? Dat moet vooral leuk en fijn zijn!

Ik bewonder Hans' passie, energie, authenticiteit, warmte, tomeloze inzet en ondernemerschap en zijn ongelooflijke oog voor detail en kansen.

Hans weet als geen ander mensen met elkaar in contact te brengen en is altijd op zoek naar nieuwe kansen om de wereld een stukje beter en leuk te maken.

Ik hoop nog heel vaak samen te werken!

Chantal Riedeman | Shopology


Geplaatst op: 24-10-2014

Linkedin Recommendation

Kitty Bernardus

Coaching icm yoga en Mindfulness? Niets voor mij; daar ben ik te stijf en te ongeduldig voor. En dan kom ik Hans tegen: door zijn verhalen en humor heen, een wijsheid die me nieuwsgierig maakte. De sessies met Hans hebben me, in korte tijd, meer gebracht dan een lenig lijf & rust en ruimte in denken en handelen: gewoon een gelukkig Mens-Zijn.


Geplaatst op: 24-10-2014

Yoga weekend HUY

Ik heb genoten van jullie zeer uitgebreide programma!! Voor mij was er een goede balans tussen de verschillende vormen van yoga en meditatie en dat alles onder het toeziend oog van de Lama’s, de bossen en de Boeddha’s. Ik ben weer helemaal ontspannen, vol aandacht en voel mij positief!! Dank jullie wel voor jullie zorg, aandacht en inzet. Ik hoop jullie vaker te ontmoeten. Marion Dijkstra


Geplaatst op: 24-10-2014

Yoga weekend HUY

Heerlijk weekend; weg uit de dagelijkse drukte weer helemaal tot mezelf gekomen. Nieuwe indrukken, bewegingen, mensen, levenswijze. Heel inspirerend. Dank je wel voor een buitengewoon kadootje vol ervaringen. Saskia


Geplaatst op: 24-10-2014

Yoga weekend HUY

Dit weekend was een weekend om nooit te vergeten. Een eerste stap op reis naar je innerlijk met begeleiding van 2 toffe gidsen. Sofia 


Geplaatst op: 24-10-2014

Hans J. Kloosterman als inspirerend spreker

Hans Kloosterman is een begenadigd spreker in mijn ogen: gedreven, gepassioneerd, inspirerend, out of the box, prikkelend, humoristisch met zelfspot, Inhoudelijk duidelijk, visionair, een brug slaand tussen praktijk/zakelijk en spiritualiteit. Hans zet mensen aan het denken en kan mensen op een andere manier laten kijken. Met vriendelijke groet Sylvia Maas 


Geplaatst op: 24-10-2014

Hans J. Kloosterman als inspirerend spreker

Hans weet zijn presentaties op boeiende wijze het belang van spiritualiteit en leiderschap over te brengen. Een aanrader! Hans van der Blij 


Geplaatst op: 24-10-2014

Bewust worden

Door deze dag heb ik geleerd om het moment van nu te waarderen zoals het is. Mijn doel na deze dag is om het leven en uitdagingen aan te gaan vanuit een wijs en vriendelijk perspectief - Ingrid van Pernis 


Geplaatst op: 24-10-2014

Bewustwording Training

Zeer interessant. Het programma leert hoe je overkomt bij anderen (vreemden) en je krijgt input van mensen die volledig open en zonder voorkennis op je reageren.- Diana


Geplaatst op: 24-10-2014

Rijnland weblog

Mooie, goede column van Ruud Koornstra in de Telegraaf van afgelopen zaterdag. Het andere interessante erin was het artikel Commercie en spiritualiteit in balans, over Hans Kloosterman, oprichter en directeur van RS Lifestyle Group.


Geplaatst op: 24-10-2014

Yoga workshop Management Rabobank

Ik heb niet alles mee kunnen doen vanwege een aangeboeren rugafwijking (liggen etc is lastig). Toch vond ik de ademhalingsoefeningen en met name de mindfullness erg ontspannend. Even volledig int nu. Ik moet zeggen, een prettige ervaring. Jeroen van de Rabobank Roosendaal Woensdrecht


Geplaatst op: 24-10-2014

Yoga workshop Management Rabobank

Leuke kennismaking met de wereld die Yoga heet!! Rabobank Woensdrecht - Roosendaal


Geplaatst op: 24-10-2014

Yoga weekend Huy 2012

Een heerlijk verwenweekend voor jezelf! Het draagt bij aan de bewustwording van hoe je in het leven staat en waar je mee bezig bent. Af en toe moet je dit jezelf gunnen om daarna weer met positieve energie verder te gaan...


Geplaatst op: 24-10-2014

Bewustwording

Zeer interessant. Het programma leert hoe je overkomt bij anderen (vreemden) en je krijgt input van mensen die volledig open en zonder voorkennis op je reageren.- Diana


Geplaatst op: 24-10-2014

Bewustwording

Door deze dag heb ik geleerd om het moment van nu te waarderen zoals het is. Mijn doel na deze dag is om het leven en uitdagingen aan te gaan vanuit een wijs en vriendelijk perspectief - Ingrid van Pernis 


Geplaatst op: 24-10-2014

Mooi artikel

Mooie, goede column in de Telegraaf van afgelopen zaterdag. Het artikel Commercie en spiritualiteit in balans, over Hans Kloosterman, oprichter en directeur van RS Lifestyle Group.


Geplaatst op: 24-10-2014

Coaching

Coaching als leerzaam ervaren. Ik was voor Hans al met meditatie gestart, maar het heeft pas echt betekenis gekregen tijdens de coaching met Hans. Het was prettig om allerlei vragen te kunnen stellen aan iemand die over dit onderwerp al zo lang in de leer is.


Geplaatst op: 24-10-2014

Geïnterreseerd? Wil je Mindfulness eens proberen?

Kijk dan naar de trainingen om te zien of er een plek vrij is of lees wat andere klanten te zeggen hebben.