Login  

Hiring Hans for your business

Tackle stress in the workplace. Mindfulness increases self-awareness and improves people's well-being. The result is higher efficiency! Hans Kloosterman can be hired for 250 euros per hour excluding 21% VAT with a minimum purchase of a half day.

Ibiza retraite: wat is geluk?

18-05-2024 - 25-05-2024 in Ibiza

coming soon

Een week retraite in de Hekamiah tempel op Ibiza met een zwembad, yoga en sauna sessies en in-house catering.

for a single room

Voorstelling: Wat is geluk? Laat je licht schijnen

19-09-2024 - 19-09-2024 in

Angst, onzekerheid, twijfel en onrust verminderen ons geluksgevoel. Wie wil niet gelukkig zijn? Met veel humor en zelfspot neemt Hans Kloosterman je mee van onrust naar rust, van twijfel naar zelfvertrouwen, van verwarring naar helderheid en van angst naar geluk. 
Een levens veranderende avond waarbij een stuk diepgang, zelfreflectie en verbinding je dichter bij jezelf en de ander brengt. “Ons DNA schreeuwt om verbinding”!

Hans zijn nieuwe boek “Wat is geluk?” Laat je licht schijnen, staat centraal op deze avond. 
Robert Bridgeman heeft het voorwoord geschreven. Na afloop van de voorstelling signeert Hans zijn boek. Hans is al te beluisteren in de podcast “Leven zonder stress” van Patrick Kicken, de podcast Doing Good van Marc van Hal en andere podcast interviews op spotify.

for a single room

Workshop Kennismaking met Familieopstellingen “Van Verwarring naar Helderheid” (Lunteren) Oct 2024

12-10-2024 - 12-10-2024 in Lunteren

Het maken van een familieopstelling is een vorm van alternatieve psychotherapie. Met familieopstellingen wordt jouw familie en thema’s daadwerkelijk uitgebeeld, en daardoor kun je nieuwe inzichten ontwikkelen. Familieopstellingen zijn een onderdeel van systemisch werk. Doe mee aan de workshop en vergoot je inzicht, bewustwording en ontwikkel een nieuw perspectief. Kosten bedragen €50,- (graag contant betalen op locatie)

€ 75.00

for a single room

Customers